Geen geld voor een citytrip Marrakech? Haal Marrakech in huis.

  • Posted on
  • By Imane Assid
  • 0
Geen geld voor een citytrip Marrakech? Haal Marrakech in huis.

Geen geld voor een citytrip Marrakech? Haal Marrakech in huis.
Je kent het wel al die mooie beelden van luxieuze oorden die je voorbij ziet komen op je social media van vrienden en bekenden. Jij maar denken hoe dan?

Je kent het wel al die mooie beelden van luxieuze oorden die je voorbij ziet komen op je social media van vrienden en bekenden. Jij maar denken hoe dan? Waar halen al die mensen de tijd en het geld vandaan om zich dat te permitteren? Neem bijvoorbeeld het magische Marrakesh met haar mysterieuze steegjes, betoverende Riads en dynamische souks waarvan honderden kiekjes voorbij komen op je nieuwsfeed. Want ja, Marrakesh is zelfs door de World travel awards verkozen tot de stad met het beste hotel ter wereld. Het gaat hier om het 5 sterren-hotel Mamounia. Wie denkt dat Marrakesh bestaat uit woestijn en kamelen heeft het dus mooi mis! 

Oke even terug back to reality, geen geld voor een citytrip Marrakech? Haal magisch Marrakech in huis door de 1001-nacht sfeer in je interieur terug te laten komen. Met 3 items maak je al het verschil. Neem een Marokkaanse poef, wat theeglaasjes en een lantaarn om het af te maken. 

 

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »