Over ons

Op zoek naar leuke Marokkaanse (interieur) accessoires? Dan zit je bij Riadlifestyle goed! Mooie handgemaakte Marokkaanse berberkussens, vintage dienbladen, aardewerk, sieraden etc. Voor iedereen die gek is op een 1001-nacht sfeer in je huis.

 

Riad Lifestyle
Twee ondernemende zussen met een Marokkaanse achtergrond, maar geboren en getogen in Nederland hadden hun doel duidelijk voor ogen, het beste van twee werelden samenbrengen.  Met een Sales Adviseur en een  Communicatie achtergrond hadden zij genoeg bagage in huis om de leuke online conceptstore  Riad Lifestyle  te starten. 
 
Bij Riad Lifestyle komt alles samen: hun achtergrond en kennis, liefde voor reizen, ondernemerschap, liefde voor interieur en fashion en natuurlijk hun missie. De ene keer doen zij een fotoshoot op de stijlvolle Amsterdamse grachten en de andere keer kun je ze zwetend met een camera in hun hand vinden in de 1001-nacht stad Marrakech. 
 
Uiteraard vergeten zij Marokko niet en doen zij graag iets terug voor de locals die hard werken voor een laag loon. Wanneer zij daar hun spullen inkopen zorgen zij ervoor dat ze de hebberige bazaarverkopers overslaan, zij gaan direct naar de bron, de ambachtslieden zelf. Op deze manier kunnen zij hun net wat meer bieden dan de grote bazen van de bazaars en kunnen de ambachtslieden hun gezinnen goed onderhouden. Een mooi initiatief. 

Shop online bij Riad Lifestyle
De producten van Riad Lifestyle bestaan onder andere uit handgemaakte Marokkaanse leren poefen, berberkussens, vintage dienbladen, prachtige handira's (Marokkaanse bruidskleden), mooie Marokkaanse lantaarns, leuke meubeltjes en Marokkaans servies, zoals mini tajines en prachtig groen aardewerk, gemaakt van speciale klei uit Tamegroute. En alles wordt met de hand gemaakt. 
 
Haal een beetje Marrakech nu in huis en geniet van de prachtige handgemaakte en unikie items!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »